Kötél Forgatható Csatlakozó Jóga Tartozékok Univerzális Gyűrű Gimbal Gyűrű Forgó Csatlakozó Forgási Függőágy Hinta Fonó


Új termék

2 710 Ft

4 374 Ft

-38%Címkék: fidget fonó, a függőágy lógni, gyűrű fonó, figet spiner, hinta jóga, Jóga, naturehike függőágy készlet, a jóga szőnyeg, függőágy kültéri, glober.

TÉTEL LEÍRÁSA

Jellemzők:

*1. Használatával a statikus, illetve dinamikus kötelek közé helyezett teher vagy sem, kötél vagy kábel.

*2. Ez lehet forgatni 360 fokos, a kötél nem csavar csomót.

*3. Széles szem nyílások alkalmas több karabély.

*4. Szakító erő: 30KN (körülbelül 3000kg)

*5. Anyag: Forró kovácsolás alumínium-magnézium ötvözet, erős, tartós

*6. Csomag súlya: 0.180 kg

Ideális sziklamászás, hinta beállítás, légi táncot, székek, függőágyak, légi készségek, vagy bárhol, ahol szükség van megbízható, egyenletes rotációs csavarás nélkül láncok vagy kötelek

A Csomag Tartalma:

1 * Kötelet Forgatható Csatlakozó

Óvintézkedések:

1. Összes kép már szakmailag kalibrált, de mivel a környezeti fény különböző megjelenítési beállítások lehetnek eltérések a képeket, tárgyakat látsz, kérlek, bocsáss meg nekem.

2. Az adatok kézzel mért, lehetnek eltérések, de ez nem befolyásolja a használatát.

ELEM KÉPEK

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

1.Kérjük, sorolja fel a specialrequests(színes,csomagok,stb.)A megjegyzések szakaszban, ha a kifizetést.Ha bármilyen proment vagy vegyünk többet...akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba először .

2.Ha szeretne vásárolni több differenct elemek egyidejűleg meg kell fizetni, az ismételt szállítási költség tudjuk módosítani az árat, hogy te.

3.Kérjük, ellenőrizze a szállítási információkat, mielőtt a teljes fizetés:teljes név,cím, irányítószám,telefon numbe, retc

SZÁLLÍTÁSI ADATOK

FIZETÉSI MÓD

SZOLGÁLTATÁSOK

▲ Vissza : Ha valamilyen minőségi probléma ,kérjük, kínál részletes információt, hogy a minket követő 7 napon belül megkapja a csomagot,majd erősítse meg a problémát, akkor felajánl egy lehetőség részvétel ingyenes, hogy önnek.Az összes visszaküldött termék eredetinek kell lennie csomagot, kérem ajánlat a nyomon követési számot.Támogatjuk a helyi vissza,akkor a garancia a gondtalan visszatér.

▲ Visszajelzés : fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi!Visszajelzés nagyon fontos!Kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát.

Értékeljük, 5 csillagos pozitív visszajelzést, örülök a hosszú távú üzleti.Mi is küldünk ugyanaz a visszajelzést, hogy te.

Modell Száma YL200287

Írd meg véleményed

Kötél Forgatható Csatlakozó Jóga Tartozékok Univerzális Gyűrű Gimbal Gyűrű Forgó Csatlakozó Forgási Függőágy Hinta Fonó

Kötél Forgatható Csatlakozó Jóga Tartozékok Univerzális Gyűrű Gimbal Gyűrű Forgó Csatlakozó Forgási Függőágy Hinta Fonó

Kapcsolódó termékek