Ingyenes Szállítás M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 7db HSS szál érintse meg a speciális rozsdamentes acél huzal menetfúró


Új termék

4 295 Ft

6 315 Ft

-31%Címkék: koppintson a lehetőségre, majd kezelni, válogatott metrikus dió, szék mentő, bsp, hogy tri-clamp, Medence gátló, úgy érzem nők, cica sarok öszvérek, konyha fegyver, danganronpa kirumi, rajzfilm kés.

Készlet tartalmaz : ( M3*1DB M4*1DB M5*1DB M6*1DB M8*1DB M10*1DB M12*1DB )

Ezt a csavart érintse meg lehet feldolgozni a közönséges acél, 45 acél, szerszám acél, vékony rozsdamentes acél stb.

A jellemzői:

1 vak lyuk megérinti az alsó

2 vágás nem maradékanyag

3 enni be az alsó könnyen

4 jó megmunkálhatóság

Spirál bordázott csapok az egyik leggyakrabban használt szerint a különböző munkakörülmények, valamint a spirál szög különböző, közös igaza van, 15 FOK 42 fok.Általában a helix szög nagyobb, annál jobb a teljesítmény, a chip.

Feldolgozásra alkalmas közös vékony, rozsdamentes acél, valamint a közönséges acél tartósabb.

A vásárlók kell olvasni :1, Mint a termékcsalád, az átáramló mennyiség, alkalmanként raktáron , ezért mielőtt úgy döntött, hogy megvegyem ezt a babát , kérjük, vegye fel a kapcsolatot a tulajjal, hogy van-e raktáron.Általános helyzet nem raktáron, ha törött én azonnal értesíti az árut választani, visszatérítés, vagy más áru , hanem megkérdezni, hogy egyértelműen jobb volt szabad késlekedni a vészhelyzet.

Üdvözli önt ajánlat feltevést, kétlem, értsünk egyet abban, megértése, hogy a termék maga, vagy más ügyekben .Okozott szükségtelen problémamentes .

3 .A termékek támogatott TenPay , egy al - al - minőség az egyik az ár , az ár a végső ár , vásárlás egyes elemek nem fogadja el az alku !

A vásárlók figyelem :Mielőtt a vevők rögzített áruk , kérjük, fontolja meg alaposan , tiszteletben tartják egymás munkáját, eredményeit, valamint elkerülje a fényképezett ne vegyél !

4 : az összes fizetés, a szállítás pedig, mi azonnal szállítjuk kézhezvételétől számított a pénz !

5 : Kérjük, fényképezett után áru , valamint a kezdeményezést, hogy hívjon, amint pénzt !

Kéri, hogy a vevő kapott az áru, nincs semmi gond, a termék átvétele az adott körülmények között , a lehető leghamarabb, hogy erősítse meg a kézhezvételétől számított 1-2 napon belül , ha problémák vannak az ideje, hogy haladéktalanul tájékoztatni Hao kezelés, nem kapta meg az árut, 1-2 nap megerősíteni, sem lépjen kapcsolatba a tulajdonossal .Vevő átvette az árut tekintjük minősített .Ezt követően kérte a boltos azt mondta, alkatrész, vagy termékek kérdés , az üzlet nem vállal felelősséget !Kérjük, a vásárlók tudják !

7 A termékek előtt kiadott szigorúan tesztelt , teljesen épségét az árut.A vásárlók az árut kell tekinteni, az első a rakomány hajózási társaság munkavállaló , ha a kárt , hagyja, hogy a személyzet kiadott "sérült áru bizonyíték" , majd térjen vissza az árut, amelyet a hajózási cég , üzlet, csere.Ha aláírja a sérült áruk után az alapon, csere , vissza, az étterem nem visszaváltható.Köszönöm ! ! !

8 ajánlott "TenPay" Fizetési , akkor közvetlenül játszani a pénz a számlámon a fenti , kérjük, lépjen kapcsolatba velem, fizetés előtt , majd a hajó 24 órán belül .

A vásárlás után :

Ha úgy érzed, elégedett szolgáltatásunkkal , kérjük, adj egy dicséret ^ ^ , ahol, ha nem elégedett , kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót, annak érdekében, hogy adjak egy időben , nem adja meg a hozzászólások, vagy szegény, nem kell semmilyen kapcsolatot abban az esetben, értékelés, míg ezzel a probléma meg nem oldódik meg, s neked adom a tulajdonos tárgyalni kielégítő választ .

Anyag A Nagy Sebességű Acél
Horony típus Spirál groove
Típus Koppintson
Átmérő mm
Származás KN - (Eredetű)
Diploma R0.1
Márka Név KAVTECNC ESZKÖZÖK
Teljes Hossz mm
Modell Száma M3-12
Csomagolás A műanyag doboz
szín Sárga-fehér
Bevonat Ínszalag bevonat

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 7db HSS szál érintse meg a speciális rozsdamentes acél huzal menetfúró

Ingyenes Szállítás M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 7db HSS szál érintse meg a speciális rozsdamentes acél huzal menetfúró

Kapcsolódó termékek