12v automatikus ülés, beépített levegő deréktámasz, illetve derék masszázs ülés


Új termék

17 788 FtCímkék: ágyéki, deréktámasz, öv derék masszírozó, derék masszázs autó, autó ágyéki, autó ford, ágyéki párna, baba emlékeztető autósülés, bőr deréktámasz ülés, ülés masszírozó auto.

Áruk paraméter

Termék Kategória:Pneumatikus ágyéki masszázs Termék Kód:HR-SMP02 Névleges feszültség(V):9V-13.50 V Max áram(A):<1A Névleges teljesítmény:8W Automatikus kapcsolási idő:10seconds Nettó tömeg/bruttó súly:0.50 kg/1 kg Karton méret:360*300*60mm

Telepítési módszer

1. lépés: emelje fel a tok fel.2. lépés: Helyezze be a légzsák része a masszázs rendszer a hátsó ülésen, a középső varrás között a vissza, majd a párnát az első.3. lépés: Tépd le a kétoldalas ragasztó a hátán a masszázs légzsák, az alsó szintben az alján az ülés szivacs, valamint a masszázs légzsák egyenletesen beillesztett a háttámla szivacs.4. lépés: Ha a telepítés légzsák, át a szellőző csövön keresztül a szivacs, rögzítse a hátsó, húzza meg (úgy, hogy a panel laposan a szék támlájára), majd csatlakoztassa a levegő csövet a control box.5. lépés: Csatlakoztassa a villamos energia: a Módszer egy, a villamosenergia -, a szivargyújtó, konfigurálja a szivargyújtó csatlakozó magad; Módszer ketten, a villamosenergia-az autó eredeti áramkör (a piros kábel csatlakozik a pozitív pólus a tápegység, ne csatlakoztassa reversely).6. lépés: Csatlakoztassa a tápkábelt, majd a control box csatlakozó.7. lépés: rögzítse a kapcsolót a műanyag héj oldalán a helyet, állítsa vissza a tokba, majd finoman érintse meg, hogy a tok teljesen lapos.8. lépés: állítsa vissza a helyet, teszt után csatlakoztatás az áramforráshoz, illetve a telepítés befejeződött.

Töltelék PVC
Modell Neve AL-2
Származás KN - (Eredetű)
Anyag PVC

Írd meg véleményed

12v automatikus ülés, beépített levegő deréktámasz, illetve derék masszázs ülés

12v automatikus ülés, beépített levegő deréktámasz, illetve derék masszázs ülés

Kapcsolódó termékek