Gyors Tűz Mod Fórumon Egy XBox Játék Vezérlő


Új termék

5 262 Ft

7 409 Ft

-28%Címkék: gyors tűz controle, mod xbox, sxcore, kontrolfreek xbox vezérlő, gamepad xbox, hack kapcsoló, ellenőrző elit xbox, gamepad x box egy, mod pack xbox, e mod.

Az XBox Egy Játék Vezérlő Gyors Tűz Kit Mod Igazgatóság

Jellemzők:

1. Ez egy rugalmas áramkör, ami 90% - a kapcsolatok nélkül forrasztás, csak 3 csatlakozók kell tenni forrasztás, hogy a szabvány telepítés sokkal gyorsabb, egyszerűbb.

2. A mod telepítése nélkül vagy a gombot, hogy ellenőrizzék a gyors tűz, egyéb jellemzők.anélkül, hogy a hozzáadott gombot Balra a D-pad használt fordult a legtöbb funkció be - /kikapcsolása.

3. ReFlex Hozzárendelés, gombok - ez A változata a mod vannak kapcsolatai hozzátenni, legfeljebb további két gomb, a reflex hozzárendelés, gombok, amelyek lehetővé teszik, hogy a térkép bármelyik vezérlő gombot, hogy egy reflex gombok.Ez lehetővé teszi, hogy hozzáadása gombot ugrani, újratöltés, közelharci, vagy bármely más standard gomb funkció vissza a vezérlő.Ezekkel a gombokkal lehet változtatni a gépen belül a programozási mód, nem átkötés szükséges.

4. A Gyors Tűz készletek sok funkciók többsége ajánlat Sub Módok, amelyek lehetővé teszik, hogy további szabhatja, hogy a szolgáltatás működik.Mivel a legtöbb funkció használható kombináció együtt van szó, több ezer lehetséges kombinációk a gyors tűz, sebesség beállítás, valamint a szolgáltatás kombinációk.

5. A modok, most is van egy Speciális Funkció Management, Ahol letilthatja azokat a funkciókat használja, vagy változás, hogy a LED bejelentés történik, amely lehetővé teszi akár több személyre a mod.

Műszaki adatok:

Típus: játék vezérlő DIY mod igazgatóság

Alkalmazható márkák: Xbox Egyik vezérlő

A termék mérete: 60 x 50 x 1mm/2.36 x 1.57 x 0.04" Nettó súly: 1 g

Alkalmazható márkák XBOX vezérlő
A MicroSoft Modell Xbox
termék mérete 60 x 50 x 1mm/2.36 x 1.57 x 0.04
Nettó Tömeg 1g
Kompatibilis Márka/Modell A Microsoft
Márka Név bitfunx
Típus játékvezérlő-DIY mod igazgatóság

Írd meg véleményed

Gyors Tűz Mod Fórumon Egy XBox Játék Vezérlő

Gyors Tűz Mod Fórumon Egy XBox Játék Vezérlő

Kapcsolódó termékek