A Honda Grom MSX 125 2017+ Teljes Szénszálas Motorkerékpár Tartozékok Első Lámpa Fedél


Új termék

27 855 Ft

30 950 Ft

-9%Címkék: honda cbr 600 f kar, E100, dtc, MSX, adc audio, cbr1100xx, grom honda, szén-s1000xr, honda msx125 grom alkatrészek, kap éghető szénszálas motorkerékpár.

Modell/ Sorozat

Tétel: Honda Grom MSX 125 2017+ Első Lámpa Fedél

Leírás

Készült Hiteles 3K Prepreg Szénszálas Teljesen Új UV Védő Bevonat Fényes Kivitelben Autokláv Gyógyító Folyamat 2x2 Sávoly Szövésű Anyag Telepítés Állandó Bond - Folyadék Epoxi Ragasztó (Nem Tartozék) Ezek a kézzel készített utángyártott szénszálas alkatrészek.Egy kis kiigazítás is szükséges lehet a megfelelő felszerelés.

Megjegyzés

A vám,adók, díjak, nem tartalmazzák az elem az ár, vagy a szállítási költségeket.Ezek a díjak a vevő felelőssége.Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.Ezek a vádak általában gyűjtött szállítja szállítmányozó cég, vagy ha felveszi a tárgyat a fel/ne tévesszük össze őket a további szállítási díjat.

Ügyfélszolgálat

1.Pre-sale szolgáltatás: Bármilyen kérdése van a termékekkel, szolgáltatásokkal választ a szakemberek. 2.Értékesítés utáni serveice: (1) a különleges személyzet nyomon követni a logisztikai információk az egyes árucikk megoldani a problémák merülhetnek fel a nemzetközi logisztikai transzfer időben. (2) Miután megkapja az árut, ha bármilyen telepítési problémát, akkor lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati személyzetet, mi végigvezeti önt, hogy telepítse.

HR-KÓD 87141000.90
Motobike, Hogy Honda
Festett No
Fröccsöntés Carbonfiber
Származás KN - (Eredetű)
Anyag Típusa Szénszálas

Írd meg véleményed

A Honda Grom MSX 125 2017+ Teljes Szénszálas Motorkerékpár Tartozékok Első Lámpa Fedél

A Honda Grom MSX 125 2017+ Teljes Szénszálas Motorkerékpár Tartozékok Első Lámpa Fedél

Kapcsolódó termékek