Bluetooth 5.0 Audio Adapter Adó-Vevő készülék w/ Mic, AUX, valamint RCA Kábelek Telefonok Hangszórók Fejhallgató Csepp Szállítás


Új termék

1 563 Ft

3 123 Ft

-49%Címkék: akkumulátor ugreen bluetooth, vezeték nélküli c-típusú, bluetooth letölt, fiio aux kábel, ibanez gitár, bluetooth vikefon, hangszóró, hd bluetooth adó, audio bluetooth adó tv, transmisor bluetooth usb.

Leírás:

*1. Modell: KN326

*2. Jegyzőkönyvek: BT5.0, A2DP, AVRCP (vevő módban)

*3. Jel Tartomány: ≤10 m/33ft (anélkül, hogy bármilyen blokk)

*4. A párosítás Neve: KN326

*5. Töltési Idő: 2 óra

*6. Akkumulátor: Li-Polymer (200mAh)

*7. Méretek: 44 x 44 x 12 mm

*8. Tömeg: 18 g

Jellemzők:

*1. Ez a rendkívül hordozható, könnyű vezeték-nélküli audio adó & vevő ideális vezeték nélküli audio megoldás a legkülönbözőbb helyzetekben használja.

*2. Adó mód: vezeték nélkül stream audio-ból a nem-Bluetooth TV, otthoni hifi rendszer, vagy CD-lejátszó, hogy a Bluetooth fejhallgató vagy hangszórók

*3. Vevő mód: vezeték nélküli patakok hangot a Bluetooth-kompatibilis telefon, tablet, vagy a számítógép, hogy a vezetékes sztereó hangszórók vagy fejhallgató

*4. Váltás adó-vevő mód az egyszerű egyik pillanatról a másikra.Könnyedén csatlakoztassa a fejlett Bluetooth technológia 3,5 mm-es audio kábel (mellékelve).

*5. A mellékelt 3,5 mm-es kábel 2RCA kábel, adapter is széles körben használható a számítógép, laptop, otthoni hifi rendszer, fejhallgató, okostelefon, Mp3 lejátszó, CD lejátszó, stb.

A Csomag Tartalmazza:

1 x Bluetooth Adapter

1 x hálózati Kábel

1 x RCA Kábel

1 x AUX Kábel

1 x Felhasználói Kézikönyv

Tippek:

*1. Bekapcsolás: Nyomja meg az ki - /bekapcsoló gombot, amíg a LED világít

*2. Kikapcsolás: tartsa lenyomva a ki - /bekapcsoló gombot, amíg a LED nem világít

*3. Töltés: a DC-5V-os töltő, valamint a Micro-USB töltő kábel.A piros fény világít, a töltés alatt.Amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött, a kék fény világít.

*4. Kapcsoló mód:

1)RX: vételi mód, kijelző: kék LED

2)TX: Továbbítja mód, kijelző: piros LED

*5. VÉTELI mód: a Párosítás neve: KN326, megtalálja KN326 a Bluetooth-beállítások a telefon párosítása.A kék fény villog, kétszer második a párosítás során, valamint a kék fény villog, ha minden három másodperccel azután, hogy a párosítás sikeres.

HOGYAN kell CSATLAKOZTATNI:

1)egyik végét Csatlakoztassa az audiokábelt az audió bemenet a hangszóró, a másik végét pedig a hang a KN326

2)ellenőrizze, hogy a VÉTELI mód (kék fény, vaku).Keresse meg a párosítás nevét a Bluetooth-beállítások a telefon: KN326 kattintson párosítani.

*6. TX-mód: TX-mód automatikusan keresi a másik fogadó Bluetooth eszköz (például a Bluetooth headset, Bluetooth hangszóró, Bluetooth vevő, stb.), A piros fény villog, kétszer második a párosítás során, valamint a piros fény villog, ha minden három másodperccel azután, hogy a párosítás sikeres.A fogadó üzemmódban a készülék támogatja a Bluetooth kéz nélküli telefonálás.Amikor a mobil telefon hívást, nyomja meg röviden a bekapcsoló gombot a hívás fogadásához.

HOGYAN kell CSATLAKOZTATNI:

1)egyik végét Csatlakoztassa az audiokábelt az audio kimeneti eszköz, a másik végét pedig a hang a KN326.

2)ellenőrizze, hogy a TX-mód (piros lámpa villog).A KN326 automatikusan megkeresi a Bluetooth headset vagy Bluetooth hangszóró párosítás.

Hangsáv Dupla
Támogatás Apt-x Igen
Márka Név Erilles
Származás KN - (Eredetű)
Csepp szállítás Támogatás
Tartalom Audio
Csomag Igen
Vezeték Nélküli Típus Bluetooth
Hd Támogatás Egyik SEM
WIFI Szabvány Egyik SEM
Felület HDMI
Támogatás AAC Igen

Írd meg véleményed

Bluetooth 5.0 Audio Adapter Adó-Vevő készülék w/ Mic, AUX, valamint RCA Kábelek Telefonok Hangszórók Fejhallgató Csepp Szállítás

Bluetooth 5.0 Audio Adapter Adó-Vevő készülék w/ Mic, AUX, valamint RCA Kábelek Telefonok Hangszórók Fejhallgató Csepp Szállítás

Kapcsolódó termékek