A Google haza kompatibilis eWeLink WiFi 2 channal relé intelligens otthon automatizálás wifi modul 220v motor kapcsoló


Új termék

2 251 Ft

3 752 Ft

-40%Címkék: control automation modul, a haza, rele finder 5v, intelligens otthon automatization, gsm kapcsoló, orvibo, ewelink garázs modul, wifi relé ewelink 5, siemens kapcsoló, bluetooth smart switch.

Felhasználás:

DC/AC Motor, - Hozzáférési Ellenőrzési,Garázs ajtó,Kerti ajtó,Számítógép,Izzó, illetve Más eszközöket kell araszolnak (jog),Self-zár, biztonsági tisztsége.Megjegyzés:győződjön meg arról, hogy válassza ki a megfelelő modell vásárlás előtt,vagy hagyj üzenetet a szállítás előtt.

Jellemzők:

Cutover jelenlegi, legfeljebb 10A Feszültség: Type1, illetve 3-as Típusú DC7-32V bemenet, Írja be a 2, illetve 4-es Típus: AC85-250V bemenet Kimenet: Nincs kimenet ( Száraz kapcsolót) Üzemi Hőmérséklet: -20-70degree Üzemi Páratartalom: 40% - 80% relatív PÁRATARTALOM WIFI Szabvány:2,4 GHZ-es, 802.11 b/g/n(nem támogatják 5G) Méret:120*38*25mm ALKALMAZÁS:eWeLink Távoli :1527 RF 433.92 MHz Tanulás Kód Távirányító (Nem tartalmazza)

A Termék Eladása:

1.Támogatja a WiFi hálózat,távolról be-vagy kikapcsolása csatlakoztatott készülék/fény; 2.Támogatja állapot nyomon követése: az eszköz állapotának időben történő, feltéve, hogy a "EWeLink"; 3.Támogatja max 8 engedélyezve tervezett/visszaszámláló/ciklus időzítő minden eszköz; 4.Támogatja a számos WiFi smart bekapcsol egy okos telefon; 5.Működik az Amazon Echo Echo Dot, Amazon Érintse meg; 6.Működik a Google Haza Google Fészek.

Működési mód:

1.Egyre mód : Váltás a channel 1 , channel 1-automatikusan zárt után 0,5-3600s.2-es csatorna azonos az 1-es csatornán . 2.Én-zár : mint a normális 2 channle kapcsoló , minden csatorna lehet ki/bekapcsolni külön-külön . 3.Többek zár : Kapcsoló bármilyen, 1 csatorna , a más csatornákon is kapcsol .

Időzítő & Menetrend

Beállított időzítés menetrend be/ki fények

Share Control

Ossza meg az irányítást a háztartási gépek, hogy a család vagy a barátok, így ők is ellenőrizzék a készülékek távolról

ALKALMAZÁS Ellenőrzése

1.Egy ALKALMAZÁS képes irányítani több eszköz 2.Egy eszköz lehet vezérelt több telefont.

Hangvezérlés

Kompatibilis a Google asszisztens & Alexa

Hogyan kell beállítani a Kúszójárat/Biztonsági mód az APP?

Kapcsolási Rajz

Hogyan kell a tanulás, 433mhz, illetve Elszámolási kód?

Tanulás: 1.tartsa 433 Párosítás gombot(R1 vagy R2) 4 másodpercig 2.Hosszan nyomja meg bármelyik gombot egyezik a távoli,a párosítás sikeres Tiszta kód: Hosszan nyomja meg a párosítás gombot 10-15 másodperc

Megjegyzés:

Van hozzá egy USB5v port a készülék, csak tesztelés céljából, nem javasoljuk, hogy használja.Ha a vevő szeretné használni a USB5v input, meg kell, hogy távolítsa el a shell használat.Csatoltam egy összehasonlító képet.Töröljük ezt a USB5V port későbbi változatai, elnézést a kellemetlenségért.

Típus 3/4 Támogatás 433mhz
Hangvezérlés Működik, Alexa, a Google Haza
Vezérlő Csatornák 2 Csatorna
Alkalmazás eWelink
Állam Közgyűlés Ready-to-Go
Márka Név Scimagic-RC
Modell Száma 2ch wifi kapcsoló
Vezeték nélküli szabvány 2,4 GHZ-es, 802.11 b/g/n(nem Támogatják 5G)
Típus 1/2 Nem támogatja 433mhz
Mód Egyre Környezetben Önálló zár
Méret 120*38*25mm
Származás KN - (Eredetű)

Írd meg véleményed

A Google haza kompatibilis eWeLink WiFi 2 channal relé intelligens otthon automatizálás wifi modul 220v motor kapcsoló

A Google haza kompatibilis eWeLink WiFi 2 channal relé intelligens otthon automatizálás wifi modul 220v motor kapcsoló

Kapcsolódó termékek