Kiváló minőségű elektromos gitár, fehér festék, dupla vibráció rendszer, fekete tartozékok, rózsafa fingerboard, postai


Új termék

77 531 FtCímkék: eart gitár, eart, kiváló minőségű elektromos gitár, joe satriani póló, dean dupla gitár, olcsó minőségi elektromos gitár, basszusgitár fa, anderson gitár, root elektromos gitár, 200 gitár.

Eart hangszer cég

Zhao Weiguo, általános igazgató Eart Hangszerek Cég, egy vállalkozó, aki arra törekszik, hogy létrejöjjön egy nemzetközi márka. Eart Hangszerek Cég székhelye Shanhui Város Ipari Park, Changle Megye, Shandong Tartomány, amely egy olyan terület 9000 négyzetméter.A cég egy modern hangszer, a gyártó a fejlett termelési berendezések, létesítmények, szakosodott termelés gitár, illetve basszusgitár eszközök.Alapította Zhao Weiguo 2003-ban. Eart hangszer (angolul: EART a rövidítése Elektroakusztikus a Művészet, ami azt jelenti, elektroakusztikus Art).EART márka, amely teljesen független a tervezés, fejlesztés, termelés, integrálja a szakmai zongora, hogy a koncepció a saját márka.Több száz Eart hangszerek különböző stílusok, típusok, meg a jegyek előállítása.Eart eszközök kérd meg a belföldi, mind a külföldi gitár termelési szakértők, valamint gitáros, mint tanácsadók, hogy folyamatosan új termékek kifejlesztése.Az a folyamat, hogy hárfák, EART zenei eszközök folyamatos fejlesztése, a termelési technológia, arra törekszünk, hogy díszesen faragott, valamint finomított, elérni a szerves kombináció a technológia, valamint art.Az egyedi kivitelezés kivitelezés, valamint alkalmazzák, hogy minden folyamat link, amely a tökéletesség, tökéletességre törekszik.

Eart Elektromos Gitár-Kína Kiváló Minőségű Márka Kiváló minőségű elektromos gitár, fehér festék, dupla vibráció rendszer, fekete tartozékok, rózsafa fingerboard, postai

Gyári jelenet:

Csomagolás

Mi A Garancia:

Teszteljük minden gitár (például a zümmögő, hang vizsgálat, kivitelezés), mielőtt szállítjuk ki annak érdekében, hogy biztosan jó állapotban.Ha problémája van, vagy nem elégedett a gitár, kérjük, azonnal értesítsen minket, amikor megkapta.Igyekszünk a legjobb, hogy találkoztunk megelégedésére.

Szállítási:

Általában csomagot szállítjuk ki keresztül EMS, mert sokkal kevesebb, de általában körülbelül 8-12 napon belül érkezik meg az ajtót, mi lesz az ön számára a nyomon követési számot, így kényelmesen figyelemmel kíséri a szállítmányok előrelépés ez a honlap.

Transzfer vizsgálat honlapon:

Arról, Hogy A Vámhatóság:

A tranzakció a termék ára nem tartalmazza a vám vagy adó, mind a vevő meg kell értenie, hogy a rendeletek a saját ország viseli ezeket a költségeket.Javasoljuk, hogy hagyjon üzenetet, hogy tudassa velünk a megadott érték a megrendeléskor.

Visszajelzés:

Mint eladók, nagy jelentőséget tulajdonítunk a véleményeket, javaslatokat, valamint igyekszünk a legjobb, hogy a legtöbb pozitív visszajelzést.Ha nem tetszik a gitár bármilyen okból, kérjük, hogy adja meg a visszajelzést, nagyon hálás lennék!Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül, mielőtt elhagyja minden virtuális, vagy negatív visszajelzést!

Áldás:

Áldás minden barátja, kellemes vásárlást!

Fingerboard Anyag RÓZSAFA
Típus Akusztikus gitár
Vissza / Oldalon Anyag MAHAGÓNI
Márka Név eart
Alkalmas Unisex
Pickup Passzív Zárt Típus
Hang Pozíció 24
Íj Anyag Brazília Fa
String Winder Zárt Gomb
A Test Anyaga MAHAGÓNI

Írd meg véleményed

Kiváló minőségű elektromos gitár, fehér festék, dupla vibráció rendszer, fekete tartozékok, rózsafa fingerboard, postai

Kiváló minőségű elektromos gitár, fehér festék, dupla vibráció rendszer, fekete tartozékok, rózsafa fingerboard, postai

Kapcsolódó termékek