Játék Kane and Lynch 2: Dog Days (PS3) használt


Új termék

2 970 FtCímkék: ps3, snes játék ps3, játék ps 3, ps3 játék, játékok ps3-n, titán nyelv, a kéz-láb meleg, joystick-ps3, izumi kutya napja, Palid.

Ha Szereted a gyilkos játékok, a vér-mat, Akkor ez a játék az ön számára.Kane & Lynch 2: Dog Days - Folytatás által Kiadott Io Stúdió Interaktív, készen arra, hogy menedéket a meleg Véres karját.

A Ez alkalommal, a második rész a játék lesz Át Sanghajban.Ez a kis város, Ahol sok a Kínai, prostituáltak, Drogok, fegyverek.A vérszomjas pár Megtanultuk, mivel az első rész.De azok, akik Nem az a téma, amiről beszélünk, Lynch, valamint Kane-t.Talán azt hiszed, hogy az ördög hozta őket, A koca pusztítás, a halál.

Lehet Azonosítani néhány figyelemre méltó Különbségek az első rész: az Első-stílus Lövöldözés egy-la YouTube-on, a második-játék most Mennünk kell a Lynch.Vizuális A megoldás meglehetősen szokatlan: a Az eső a kamera forgalom csökken, amikor Fut, reszket, s látható tükröződés Fény.

Történet Játékok bontakozik ki egy meglehetősen nagy Sebesség, persze, ha nem veszi figyelembe Aztán az időt, hogy az adott Felvételi-elveszik A legtöbb időt a játék.Viselet Akkor, csak akkor engedélyezhető, 2 féle A fegyverek, de alapvetően ez felvette A halott.Akció a csata így néz ki: Meg kell változtatni pozíciók egy menedék A másik pedig, aki megöli az ellenfelet, De néha akkor kell alkalmazni, A trükk.

Humor A fő karakter egy kicsit olyan, mint stílus Duke Nukem játékok, néha meg is teszi Nevetni, de általánosságban elmondható, hogy ezt a játékot Sok vicces, komikus jelenetek.Van egy pillanat, amikor a hátam mögött a géppuska Egy hatalmas katonai helikopter.Zene A design nagyon jól tartják: Hangok Lövések, sikolyok, a halál szenvedés -Minden nagyon tiszta, tetszik a meghallgatás.

Márka Név Egyik SEM

Írd meg véleményed

Játék Kane and Lynch 2: Dog Days (PS3) használt

Játék Kane and Lynch 2: Dog Days (PS3) használt

Kapcsolódó termékek